Kuntavaaliehdokas ja kaupunginvaltuutettu. Äänestä Eloa Espooseen!

Espoolainen. Tolkullinen. Oikeistolainen.

Asun Pohjois-Espoon Niipperissä vaimoni ja kahden poikani kanssa. Olemme viihtyneet rauhaisassa ja yhteisöllisessä Pohjois-Espoossa erinomaisesti. Haluan kehittää tasavertaisesti Espoon kaikkia alueita niiden omaleimaisuutta kunnioittaen. Espoon on oltava Suomen paras kunta asua, elää ja yrittää.

Olen kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana kolmannelle valtuustokaudelle. Toimin valtuuston lisäksi kokoomuksen edustajana kaupunginhallituksessa ja sen alaisessa konsernijaostossa. Minut valitttiin ensi kerran Espoon kaupunginvaltuustoon 357 äänellä vuoden 2012 kuntavaaleissa ja jatkokaudelle 1092 äänellä vuoden 2017 vaaleissa.

Toimin kaudella 2013-2017 valtuuston lisäksi kaupunginhallituksen alaisen Osallistuva Espoo -ohjelmatyöryhmän puheenjohtajana ja opetuslautakunnan jäsenenä. Ohjelmatyöryhmän tärkeänä tehtävänä on kehittää valtuustokauden aikana Espoon kansanvaltaisuutta.

Tavoitteeni Espoossa:

Vireät yritykset ja hyvä työllisyys

Yrityksille on luotava hyvällä kaavoituksella ja liikennesuunnittelulla edellytykset kasvaa ja työllistää. Kilpailun on oltava reilua, joten kitken hyvä veli -verkostoja.

Toimivat peruspalvelut

Kasvavassa kaupungissa on panostettava vahvasti laadukkaaseen koulutukseen. Taistelen lapsiperheiden etujen kuten vahvan kouluverkon ja päiväkotien puolesta. Erityisesti eläkeläiset tarvitsevat ja ansaitsevat toimivat terveyskeskukset.

Kohtuullinen verotus

Espoolaisille voidaan tuottaa hyvät palvelut kohtuullisella kuntaveroprosentilla. En hyväksy Espoossa kuntaveroprosentin nostamista.

Alueellinen tasa-arvo

Espoo on maantieteellisesti laaja kaupunki. Palveluita on oltava kuntalaisille Westendistä Kalajärvelle ja Kauklahdesta Otaniemeen. Jokaisen espoolaisen on saatava vastinetta verorahoilleen.