Suosittelijat

Espoolainen. Tolkullinen. Oikeistolainen.

Kaupunginvaltuutettuna ja aiemmin kansanedustajana minulla on ollut kunnia tutustua ja tehdä yhteistyötä lukuisten osaavien ihmisten kanssa.

Kalle Jokinen, kokoomuksen kansanedustaja

"Tunnen Simonin nopeasti asioita oivaltavana ja olennaiseen keskittyvänä, luotettavana kumppanina. Simon on juuri sellainen henkilö, jolle voi myös Espoossa huoletta uskoa yhteisten asioiden hoidon."

Muhis Azizi, kaupunginvaltuutettu

"Simon Elo on suora ja rehti mies, eikä jousta tärkeäksi näkemistään arvoistaan suosion saavuttamisen vuoksi. Sitä näkee nykyään harvoin poliitikoilta. Olen tuntenut Simonin useita vuosia, ja voin sanoa, että hän on sydämellinen vilpitön ihminen. Hän on myös ratkaisukeskeinen, eikä siis jää vain kritisoimaan ja nostamaan esille epäkohtia. Suosittelen ehdottomasti äänestämään Simonia."

Paula Risikko, kokoomuksen kansanedustaja

"Simon on monipuolinen ja mainio osaaja. Hän hallitsee asiat ja on yhteistyökykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Simon on sitkeästi aina ihmisen puolella."

Yaron Nadbornik, hankintajohtaja ja KTM

"Yhteiskunnallisessa päätöksenteossa on pystyttävä tekemään yhteistyötä ja rakentamaan siltoja. Huomasin hänen eduskuntataipaleensa aikana, että Simon haluaa yhdistää ihmisiä yli rajojen. Siksi suosittelen sinulle yhteistyökykyistä ja kokenutta vaikuttajaa."

Timo Heinonen, kokoomuksen kansanedustaja

"Opin tuntemaan Simonin osaavana, ahkerana ja työhönsä paneutuvana kansanedustajana. Vaikka olimme silloin vielä eri puolueissa niin yhteistyö oli sujuvaa ja asiallista. Etsimme aina ratkaisua isänmaan parhaaksi. Simon on mukava kaveri, jonka kanssa oli mukavaa jakaa myös arjen asioita. Voin lämpimästi suositella Simonia valtuustoon ja näkisin hänet mielelläni uudestaan eduskunnassakin."

Jukka Kopra, kokoomuksen kansanedustaja

"Olemme olleet työkavereita eduskunnassa ja tiedän, että Simon on ahkera, taitava ja tunnollinen poliitikko. Simonilla on rakentava ja fiksu tapa hoitaa asioita ja hänellä on hyvä yhteistyökyky."

Jaana Auvinen, sairaanhoitaja ja terveystieteiden tohtori

"Arvostan Simonin kykyä toteuttaa politiikkaa turvalliselta arvopohjalta: Suomen etu ensin, sitten puolueen ja viimeisenä oma etu."

Ilkka Kanerva, kokoomuksen kansanedustaja

"Tunnen miehen. Kaveri laitettiin vaativiin tehtäviin eduskunnassa ja mies sai laajaa luottamusta sekä tunnustusta osaamisestaan ja sitoutumisestaan työhön. Vahva suositus selkärankaisen toiminnan puolesta!"

Aku Aarva, toiminnanjohtaja ja yrittäjä

"Simon on yhteisten asioiden hoitamiseen tunnollisesti ja vakavasti suhtautuva henkilö. Hän on kantanut tiukoissa paikoissa kovaa vastuuta suoraselkäisesti eikä ole luopunut arvoistaan. Erinomainen henkilö hoitamaan espoolaisten asioita."

Tiina Elovaara, yhteiskuntasuhteiden asiantuntija

"Simon on samaan aikaan politiikka uudistava että kokenut. Hänellä on sydän paikallaan. Seurasin läheltä Simonin työtä eduskuntaryhmän puheenjohtajana. Hän on hyvin ahkera ja vastuuntuntoinen. Äänestämällä Simonia saat paljon kokeneen ja nöyränä pysyneen ihmisen hoitamaan asioitaisi."